Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ: GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Kozlu 19.05.2020 - 20:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7213+ kez okundu.
 

BEKTAŞ: GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve aynı günün gecesine denk gelen Mübarek Kadir Gecesini kutladı.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve aynı günün gecesine denk gelen Mübarek Kadir Gecesini kutladı. Pandemi Salgını ile tüm dünyanın Türk Ulusunu yakından tanıdığını dile getiren Başkan Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü; 'Bugün Mübarek bir gün. Bu mübarek günde mübarek ve kutlu bir yürüyüşün kutlamasını yaptık. Bu günleri bize Bayram olarak sunan Atalarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu günler olmasaydı bu bayramları yaşayamayacaktık. Belki de bu ulus olmayacaktı. Büyük Atatürk’ten ve tüm şehitlerimizden Allah razı olsun onlara cennet kapılarını açsın. Geçen yıl 19 Mayıs’ın 100’üncü yılını kutladık. Bu yıl 101’inci ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılını kutlamaya yaklaşıyoruz. Allah bu millete sayısız 100’lerce yıl nasip eylesin Cumhuriyetimizin altında. Bu pandemi ile bazı dersler aldık. Türk Ulusu büyüktür. Avrupada dünyada insan hakları nedir yok sayılırken Türk Ulusu nasıl bir Ulus olduğunu göstermiştir. Her şerde bir hayır vardır.Pandemi tüm dünyaya Türkiyeyi anca tanıttı bundan sonra her şey daha güzel olacak Allahın izni ile. Kozlumuzun ve tüm Ulusumuzun bayramını kutluyorum. Kadir gecelerini kutluyorum. Allah Kadir gecelerinin yüzü suyu hürmetine hepimize huzur mutluluk versin sağlıklı günler diliyorum.’dedi.(BKH)
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve aynı günün gecesine denk gelen Mübarek Kadir Gecesini kutladı.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve aynı günün gecesine denk gelen Mübarek Kadir Gecesini kutladı.

Pandemi Salgını ile tüm dünyanın Türk Ulusunu yakından tanıdığını dile getiren Başkan Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü;

'Bugün Mübarek bir gün.

Bu mübarek günde mübarek ve kutlu bir yürüyüşün kutlamasını yaptık. Bu günleri bize Bayram olarak sunan Atalarımıza çok teşekkür ediyorum.

Bu günler olmasaydı bu bayramları yaşayamayacaktık. Belki de bu ulus olmayacaktı. Büyük Atatürk’ten ve tüm şehitlerimizden Allah razı olsun onlara cennet kapılarını açsın.

Geçen yıl 19 Mayıs’ın 100’üncü yılını kutladık. Bu yıl 101’inci ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılını kutlamaya yaklaşıyoruz.

Allah bu millete sayısız 100’lerce yıl nasip eylesin Cumhuriyetimizin altında.

Bu pandemi ile bazı dersler aldık. Türk Ulusu büyüktür. Avrupada dünyada insan hakları nedir yok sayılırken Türk Ulusu nasıl bir Ulus olduğunu göstermiştir. Her şerde bir hayır vardır.Pandemi tüm dünyaya Türkiyeyi anca tanıttı bundan sonra her şey daha güzel olacak Allahın izni ile. Kozlumuzun ve tüm Ulusumuzun bayramını kutluyorum. Kadir gecelerini kutluyorum. Allah Kadir gecelerinin yüzü suyu hürmetine hepimize huzur mutluluk versin sağlıklı günler diliyorum.’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.