Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVLET DÜŞMANLARI BOŞ DURMUYOR

Kozlu 18.06.2020 - 22:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8100+ kez okundu.
 

DEVLET DÜŞMANLARI BOŞ DURMUYOR

‘Güvenlik Kamerası Konulması Şart oldu’
Kısa süre önce Kozlu Belediyesi tarafından Kozlu Kavaklık Park içerisine vatandaşların kullanımı için yapılan tuvalet, Devlet Malı Düşmanları tarafından tahrip edildi.         Kapıları kırılan, muslukları ve elektrik tesisatına zarar verilen, çevresi pislik içerisinde bırakılan park içindeki tuvalet alkolik ve uyuşturucu kullanıcılarının mekânı haline geldi. Parkı kullanan vatandaşlar Belediye’nin Kamu hizmeti amacı ile yaptığı hizmete karşı Devlet düşmanlarının zarar vermesine tepki göstererek, Emniyet Müdürlüğünden ya da Belediyeden buraya güvenlik kamerası konulmasını talep ettiler. (BKH)
‘Güvenlik Kamerası Konulması Şart oldu’

Kısa süre önce Kozlu Belediyesi tarafından Kozlu Kavaklık Park içerisine vatandaşların kullanımı için yapılan tuvalet, Devlet Malı Düşmanları tarafından tahrip edildi.

 

 

 

 

Kapıları kırılan, muslukları ve elektrik tesisatına zarar verilen, çevresi pislik içerisinde bırakılan park içindeki tuvalet alkolik ve uyuşturucu kullanıcılarının mekânı haline geldi.

Parkı kullanan vatandaşlar Belediye’nin Kamu hizmeti amacı ile yaptığı hizmete karşı Devlet düşmanlarının zarar vermesine tepki göstererek, Emniyet Müdürlüğünden ya da Belediyeden buraya güvenlik kamerası konulmasını talep ettiler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.