Sitenin sağında bir giydirme reklam

HIZLI MÜTEAHHİT YENİDEN HASTANEYE DÜŞTÜ

Kozlu 28.07.2020 - 19:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8080+ kez okundu.
 

HIZLI MÜTEAHHİT YENİDEN HASTANEYE DÜŞTÜ

YALÇINER: Merak etmeyin, Koronavirüs (Covid-19) teşhisi konmadı, ciğerlerimi üşüttüm. Tedbir amaçlı Covid-19 servisinde tedavi altındayım.
Kozlu'nun sevilen taşeron müteahhiti Tolga Yalçıner'den sevenlerine haber var. Önceki gün yüksek ateş ve öksürük ile SGK Bölge Hastanesinde tedavi altına alınan ve arkadaşları arasında Hızlı Müteaahit olarak anılan Tolga Yalçıner, hasta yatağından kendisi için endişelenen dostlarına ve yakınlarına mesaj yolladı. SGK Bölge Hastanesi Covid-19 servisinde tedavisinin devam ettiğini, ancak rahatsızlığının Koronavirüs (Covid-19) değil ciğerlerinde su toplanmasından kaynaklandığını belirten Yalçıner, sevenlerine, 'Merak etmeyin iyiyim, Koronavirüs olmadım, tedavim devam ediyor. Canla başla mücadele eden tüm sağlık personeline şükranlarımı sunuyorum. Yakında aranıza dönmek ve aynı hızla çalışmaya devam etmek dileğiyle' sözleri ile haber yolladı.  
YALÇINER: Merak etmeyin, Koronavirüs (Covid-19) teşhisi konmadı, ciğerlerimi üşüttüm. Tedbir amaçlı Covid-19 servisinde tedavi altındayım.

Kozlu'nun sevilen taşeron müteahhiti Tolga Yalçıner'den sevenlerine haber var.

Önceki gün yüksek ateş ve öksürük ile SGK Bölge Hastanesinde tedavi altına alınan ve arkadaşları arasında Hızlı Müteaahit olarak anılan Tolga Yalçıner, hasta yatağından kendisi için endişelenen dostlarına ve yakınlarına mesaj yolladı.

SGK Bölge Hastanesi Covid-19 servisinde tedavisinin devam ettiğini, ancak rahatsızlığının Koronavirüs (Covid-19) değil ciğerlerinde su toplanmasından kaynaklandığını belirten Yalçıner, sevenlerine, 'Merak etmeyin iyiyim, Koronavirüs olmadım, tedavim devam ediyor. Canla başla mücadele eden tüm sağlık personeline şükranlarımı sunuyorum. Yakında aranıza dönmek ve aynı hızla çalışmaya devam etmek dileğiyle' sözleri ile haber yolladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.