Sitenin sağında bir giydirme reklam

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BOZKAN'IN KARDEŞ ACISI

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.02.2024 - 21:21, Güncelleme: 15.02.2024 - 22:15 3548+ kez okundu.
 

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BOZKAN'IN KARDEŞ ACISI

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan kız kardeşinin vefat haberi ile hüzne boğuldu.
Antalya'nın Alanya İlçesinde tedavi görmekte olan kız kardeşinin vefat haberini alan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan hüzne boğuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan'ın uzun bir süreden beri tedavi görmekte olan kız kardeşi  Zekiye Bozkan (49) amansız hastalığa yenik düştü. İl Milli Eğitim Müdürü Bozkan'ın merhume kız kardeşi Zekiye Bozkan'ın cenaze programı henüz netleşmemiş olmakla birlikte. Yarın Düzcenin Akçakoca İlçesindeki ikametgahının olduğu aile mezarlığına defnedileceği bildirildi. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak merhumeye Cenab-ı  Allah'tan rahmet, başta İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan olmak üzere tüm ailesine ve sevenlerine baş sağlğı dileriz.
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan kız kardeşinin vefat haberi ile hüzne boğuldu.

Antalya'nın Alanya İlçesinde tedavi görmekte olan kız kardeşinin vefat haberini alan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan hüzne boğuldu.
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan'ın uzun bir süreden beri tedavi görmekte olan kız kardeşi  Zekiye Bozkan (49) amansız hastalığa yenik düştü.
İl Milli Eğitim Müdürü Bozkan'ın merhume kız kardeşi Zekiye Bozkan'ın cenaze programı henüz netleşmemiş olmakla birlikte. Yarın Düzcenin Akçakoca İlçesindeki ikametgahının olduğu aile mezarlığına defnedileceği bildirildi.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak merhumeye Cenab-ı  Allah'tan rahmet, başta İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan olmak üzere tüm ailesine ve sevenlerine baş sağlğı dileriz.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.