Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK EĞİTİM SEN ANNELERİ UNUTMADI

Gündem 15.05.2015 - 19:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7813+ kez okundu.
 

TÜRK EĞİTİM SEN ANNELERİ UNUTMADI

Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliğine bağlı Türk Eğitim Sen Kilimli İlçe Temsilciliği tarafından ‘Anneler Günü’ etkinliği düzenlendi.
Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliğine bağlı Türk Eğitim Sen Kilimli İlçe Temsilciliği tarafından ‘Anneler Günü’ etkinliği düzenlendi. Zonguldak’ın Kozlu İlçesindeki ZAİD 50 Restoranda düzenlenen Anneler Günü kahvaltı etkinliğine, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, MHP Milletvekili adayı Ahmet Emre Bayramoğlu, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Eğitim-Sen Kozlu İlçe Temsilcisi Şevket Gören, Türk Eğitim-Sen Kilimli İlçe Temsilcisi Turan Demiralay ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda sendikalı üyesi ve aileleri katıldı. Anneler Günü kahvaltı etkinliğinde bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen Kilimli İlçe Temsilcisi Turan Demiralay, “Ülke zor bir dönemden geçiyor. Muhalif bir sendikada kaldığınız için sizlerle gurur duyuyoruz. Bizimle yürümeye cesaret edemeyen arkadaşlarımızın da canı sağ olsun. Biz bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Tüm Annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Ne Mutlu Türk’üm diyene” dedi. Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören de konuşmasında, “Elbette Anneler günü çok önemlidir. Anne bizi yetiştirmede büyük çabalar sarf ediyor. Annelerimiz iyiki siz varsınız. Zor süreçte Türk annesi olması zor. Türk bayrağını anlayan çocuklarımıza çok kıymetli Türkçeyi öğreten sizlersiniz” diye konuştu. MHP Milletvekili adayı Ahmet Emre Bayramoğlu da Anneler gününün kutlayarak, 7 Haziran seçimleri için tüm güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Bacıoğlu, Ören ve Demiralay kahvaltı etkinliğine katılanlara karanfil dağıttılar.
Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliğine bağlı Türk Eğitim Sen Kilimli İlçe Temsilciliği tarafından ‘Anneler Günü’ etkinliği düzenlendi.

Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliğine bağlı Türk Eğitim Sen Kilimli İlçe Temsilciliği tarafından ‘Anneler Günü’ etkinliği düzenlendi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesindeki ZAİD 50 Restoranda düzenlenen Anneler Günü kahvaltı etkinliğine, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, MHP Milletvekili adayı Ahmet Emre Bayramoğlu, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Eğitim-Sen Kozlu İlçe Temsilcisi Şevket Gören, Türk Eğitim-Sen Kilimli İlçe Temsilcisi Turan Demiralay ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda sendikalı üyesi ve aileleri katıldı.

Anneler Günü kahvaltı etkinliğinde bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen Kilimli İlçe Temsilcisi Turan Demiralay, “Ülke zor bir dönemden geçiyor. Muhalif bir sendikada kaldığınız için sizlerle gurur duyuyoruz. Bizimle yürümeye cesaret edemeyen arkadaşlarımızın da canı sağ olsun. Biz bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Tüm Annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Ne Mutlu Türk’üm diyene” dedi.

Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören de konuşmasında, “Elbette Anneler günü çok önemlidir. Anne bizi yetiştirmede büyük çabalar sarf ediyor. Annelerimiz iyiki siz varsınız. Zor süreçte Türk annesi olması zor. Türk bayrağını anlayan çocuklarımıza çok kıymetli Türkçeyi öğreten sizlersiniz” diye konuştu.

MHP Milletvekili adayı Ahmet Emre Bayramoğlu da Anneler gününün kutlayarak, 7 Haziran seçimleri için tüm güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Bacıoğlu, Ören ve Demiralay kahvaltı etkinliğine katılanlara karanfil dağıttılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.