Sitenin sağında bir giydirme reklam

Direkler arası...

Gündem 01.12.2016 - 22:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4262+ kez okundu.
 

Direkler arası...

Son haftaların Kozlu'da en çok konuşulan konusu Belediye'ye fahiş fiyata satın alındığı ileri sürülen Elektrik Aydınlatma Direkleri...Ne ilginçtir ki, bu güne kadar hiçbir çıkar ve menfaat beklemeksizin Kozlu'daki her türlü yasa dışı, içinde üç kağıt, film, fırıldak olan olayı gündeme taşıyan tek gazete olmamıza rağmen, hiç yazmayan, çanak yalayan gazetelerden umudunu yitirmiş vatandaşların sitemlerini en çok ilettiği gazete yine bizim gazetemiz.Son zamanlarda kamuoyunda en çok rahatsızlık yaratan ve 'Kozlu göz göre göre soyuluyor-Neden yazmıyorsun' diye eleştiri aldığımız konu ise 'Eniştenin Elektrik Direkleri'.Belediye'ye gerçek fiyatının çok üzerinde satılan çok sayıda Elektrik Aydınlatma Direğini satan firmanın arkasında Başkanın eniştesinin olduğu ve piyasa değeri 500 ile 1000 TL arasında olan direklerin Belediye'ye 8 Bin TL'ye satılmak istenildiği, buna imza atmayan Tekniker'in de görevinden alınarak başka bir birime verildiği iddia ediliyor.Yine iddialar arasında Belediyenin depolarını dolduran direklerin son olarak adetinin Belediyeye 4 Bin TL'ye alındığı var.Ayrıca, bu iddiaları dile getiren vatandaşların AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin hakkında 'Görevi kötüye kullanmak ve kamuyu zarara uğratmak' suçlaması ile Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacakları ileri sürüldü.

Son haftaların Kozlu'da en çok konuşulan konusu Belediye'ye fahiş fiyata satın alındığı ileri sürülen Elektrik Aydınlatma Direkleri...
Ne ilginçtir ki, bu güne kadar hiçbir çıkar ve menfaat beklemeksizin Kozlu'daki her türlü yasa dışı, içinde üç kağıt, film, fırıldak olan olayı gündeme taşıyan tek gazete olmamıza rağmen, hiç yazmayan, çanak yalayan gazetelerden umudunu yitirmiş vatandaşların sitemlerini en çok ilettiği gazete yine bizim gazetemiz.
Son zamanlarda kamuoyunda en çok rahatsızlık yaratan ve 'Kozlu göz göre göre soyuluyor-Neden yazmıyorsun' diye eleştiri aldığımız konu ise 'Eniştenin Elektrik Direkleri'.
Belediye'ye gerçek fiyatının çok üzerinde satılan çok sayıda Elektrik Aydınlatma Direğini satan firmanın arkasında Başkanın eniştesinin olduğu ve piyasa değeri 500 ile 1000 TL arasında olan direklerin Belediye'ye 8 Bin TL'ye satılmak istenildiği, buna imza atmayan Tekniker'in de görevinden alınarak başka bir birime verildiği iddia ediliyor.
Yine iddialar arasında Belediyenin depolarını dolduran direklerin son olarak adetinin Belediyeye 4 Bin TL'ye alındığı var.
Ayrıca, bu iddiaları dile getiren vatandaşların AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin hakkında 'Görevi kötüye kullanmak ve kamuyu zarara uğratmak' suçlaması ile Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacakları ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.