Sitenin sağında bir giydirme reklam

KEİPA ÜYELERİ GÖKGÖL MAĞARASI VE MADEN MÜZESİ'Nİ GEZDİ

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.05.2024 - 22:28, Güncelleme: 01.05.2024 - 22:28 680 kez okundu.
 

KEİPA ÜYELERİ GÖKGÖL MAĞARASI VE MADEN MÜZESİ'Nİ GEZDİ

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Ekonomik ve Kalkınma Politikaları Komisyonu üyeleri, Zonguldak'ta Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarası’nı ziyaret etti.
Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Ekonomik ve Kalkınma Politikaları Komisyonu üyeleri, Zonguldak'ta Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarası’nı ziyaret etti. KEİPA Ekonomik ve Kalkınma Politikası Komisyonu'nun 62. toplantısı için üyeler Zonguldak’a geldi. Açılış sonrası gündem maddelerinde yer alan konular oturumlar halinde görüşülerek, karara bağlandı. Heyet, Zonguldak'ta Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarası’na da geziler gerçekleştirdi. Türkiye’nin ilk ve tek Maden Müzesi olan müzede madenciliğin tarihine ilişkin bilgiler aktarıldı. Heyet, TTK’ya ait eğitim ocağını gezerek, madenciliğin çalışma şartlarına ilişkin süreci deneyimledi. Komisyon üyeleri, müze ziyaretinin ardından Gökgöl Mağarası’nı gezdi.
Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Ekonomik ve Kalkınma Politikaları Komisyonu üyeleri, Zonguldak'ta Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarası’nı ziyaret etti.

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Ekonomik ve Kalkınma Politikaları Komisyonu üyeleri, Zonguldak'ta Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarası’nı ziyaret etti.

KEİPA Ekonomik ve Kalkınma Politikası Komisyonu'nun 62. toplantısı için üyeler Zonguldak’a geldi. Açılış sonrası gündem maddelerinde yer alan konular oturumlar halinde görüşülerek, karara bağlandı. Heyet, Zonguldak'ta Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarası’na da geziler gerçekleştirdi. Türkiye’nin ilk ve tek Maden Müzesi olan müzede madenciliğin tarihine ilişkin bilgiler aktarıldı. Heyet, TTK’ya ait eğitim ocağını gezerek, madenciliğin çalışma şartlarına ilişkin süreci deneyimledi. Komisyon üyeleri, müze ziyaretinin ardından Gökgöl Mağarası’nı gezdi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.