Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU ANADOLU LİSESİ’NİN RESİM SERGİSİ BÜYÜLEDİ

Kozlu 19.03.2024 - 00:10, Güncelleme: 19.03.2024 - 00:10 2371+ kez okundu.
 

KOZLU ANADOLU LİSESİ’NİN RESİM SERGİSİ BÜYÜLEDİ

Kozlu Anadolu Lisesi’nin ‘Bir Kahramanlık Destanıdır Çanakkale’ isimli Resim Sergisi büyük ilgi gördü.
Kozlu Anadolu Lisesi’nin ‘Bir Kahramanlık Destanıdır Çanakkale’ isimli Resim Sergisi büyük ilgi gördü. Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Kozlu Anadolu Lisesi Resim Öğretmenleri Selim Taymaz,Ülkü Taymaz ve Evrim İnci Altun himayesinde öğrencileri tarafından hazırlanan, Çanakkale Zaferini ve Kahramanlık Destanını konu alan Resim Sergisinin  Çanakkale Zaferinin 109’uncu yıldönümünde açılışı yapıldı. 67 Burda Alışveriş ve Yaşam Merkezinde 18 Mart Pazartesi günü saat:13.00’da giriş kat holde gerçekleştirilen Resim Sergisine Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece ve eşi, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cezmi Yalınkılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı J. Üst.Teğ. Taha Ali Özkök, Sahil güvenlik TCSG 86 Bot Komutanı Üsteğmen Hayrettin Selimoğlu, Zonguldak İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Yılmaz, Kozlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahattin Girgin ve Sevgil Çolakbay, Kozlu Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Akif Başdağ, Kozlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdülkadir Özdemir, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cezmi Yalınkılıç ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan sergilenen resimler ile tek tek ilgilenerek eserleri oluşturan öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldılar. Sergi açılışı sonunda öğrenciler ve öğretmenler ile toplu anı fotoğrafı çektiren protokol K.A.L Müdürü Abdülkadir Yurdakul ile emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutlayarak teşekkür ettiler. Kozlu Anadolu Lisesi’nin ‘Bir Kahramanlık Destanıdır Çanakkale’ isimli Resim Sergisi 18-19 Mart tarihleri süresince iki gün açık kalacak. (BKH)
Kozlu Anadolu Lisesi’nin ‘Bir Kahramanlık Destanıdır Çanakkale’ isimli Resim Sergisi büyük ilgi gördü.

Kozlu Anadolu Lisesi’nin ‘Bir Kahramanlık Destanıdır Çanakkale’ isimli Resim Sergisi büyük ilgi gördü.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Kozlu Anadolu Lisesi Resim Öğretmenleri Selim Taymaz,Ülkü Taymaz ve Evrim İnci Altun himayesinde öğrencileri tarafından hazırlanan, Çanakkale Zaferini ve Kahramanlık Destanını konu alan Resim Sergisinin  Çanakkale Zaferinin 109’uncu yıldönümünde açılışı yapıldı.

67 Burda Alışveriş ve Yaşam Merkezinde 18 Mart Pazartesi günü saat:13.00’da giriş kat holde gerçekleştirilen Resim Sergisine Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece ve eşi, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cezmi Yalınkılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı J. Üst.Teğ. Taha Ali Özkök, Sahil güvenlik TCSG 86 Bot Komutanı Üsteğmen Hayrettin Selimoğlu, Zonguldak İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Yılmaz, Kozlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahattin Girgin ve Sevgil Çolakbay, Kozlu Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Akif Başdağ, Kozlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdülkadir Özdemir, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cezmi Yalınkılıç ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan sergilenen resimler ile tek tek ilgilenerek eserleri oluşturan öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldılar.

Sergi açılışı sonunda öğrenciler ve öğretmenler ile toplu anı fotoğrafı çektiren protokol K.A.L Müdürü Abdülkadir Yurdakul ile emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutlayarak teşekkür ettiler.

Kozlu Anadolu Lisesi’nin ‘Bir Kahramanlık Destanıdır Çanakkale’ isimli Resim Sergisi 18-19 Mart tarihleri süresince iki gün açık kalacak. (BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.