Sitenin sağında bir giydirme reklam

SATILACAK ARSA KALDIYSA BİZDE SATARIZ!!!

Kozlu 04.09.2014 - 15:22, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7263+ kez okundu.
 

SATILACAK ARSA KALDIYSA BİZDE SATARIZ!!!

Bu sözler Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’e ait!
Kozlu Belediyesinin 1 Eylül’de yaptığı Belediye Meclisi birinci oturumuna Ertan Şahin’in ‘Satılacak arsa kaldıysa bizde satarız’ sözleri damgasını vurdu. Ertan Şahin’in belediye fen işleri müdürü iken 18’inci madde uygulaması yapılarak satılan ve ardından belediye başkanlığı döneminde satışı mahkeme tarafından iptal edilen Kozlu dispanseri karşısındaki TTK’ya ait arsa ile ilgili yaşananlar hafızalardaki tazeliğini korurken, Şahin’in vatandaşa ait ‘tapu tahsis belgeli arsalara tapu vereceğim’ diyerek hazineden arsaları belediyenin mülkiyetine geçirerek tekrar sahiplerine nasıl satacağı kamuoyunda endişe ile karşılandı. Şahin’in ‘Satılacak arsa kaldıysa bizde satarız’ sözleri duyanlar, ‘Asıl satılacak arsalar Kozlu İlçe olduktan sonra Kozlu’ya katılan Ilıksu, Değirmenağzı bölgelerinde duruyor. Ayrıca tapu verilmesi ve imara açılması durumunda müteahhitlerin rüyalarını süsleyen Kozlu sahili manzaralar, Güney mahallesinde. Şahin istemeden de olsa, baklayı ağzından kaçırmış. Hani Kozlu’yu kendinden öncekiler gibi satmadan yönetecekti? Şimdi ne oldu da satılacak arsa kaldıysa bizde satarız diyor? Madem satmayı düşünüyor alıcıları da açıklasın. Kesin gece gündüz birlikte gezdiği seçilmesi için para harcayan müteahhitler satın alır. ’ dediler. Bir süre önce gazetemizde de yayınlanan, BEÜ Tıp fakültesi yakınlarında bazı yeşil alan vasfındaki arsaları belediyenin imara açarak başta AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve Ertan Şahin’e yakın müteahhitlere satacağı yönündeki iddialar kamuoyunda hala geçerliliğini koruyor. (BKH)
Bu sözler Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’e ait!

Kozlu Belediyesinin 1 Eylül’de yaptığı Belediye Meclisi birinci oturumuna Ertan Şahin’in ‘Satılacak arsa kaldıysa bizde satarız’ sözleri damgasını vurdu.

Ertan Şahin’in belediye fen işleri müdürü iken 18’inci madde uygulaması yapılarak satılan ve ardından belediye başkanlığı döneminde satışı mahkeme tarafından iptal edilen Kozlu dispanseri karşısındaki TTK’ya ait arsa ile ilgili yaşananlar hafızalardaki tazeliğini korurken, Şahin’in vatandaşa ait ‘tapu tahsis belgeli arsalara tapu vereceğim’ diyerek hazineden arsaları belediyenin mülkiyetine geçirerek tekrar sahiplerine nasıl satacağı kamuoyunda endişe ile karşılandı.

Şahin’in ‘Satılacak arsa kaldıysa bizde satarız’ sözleri duyanlar, ‘Asıl satılacak arsalar Kozlu İlçe olduktan sonra Kozlu’ya katılan Ilıksu, Değirmenağzı bölgelerinde duruyor. Ayrıca tapu verilmesi ve imara açılması durumunda müteahhitlerin rüyalarını süsleyen Kozlu sahili manzaralar, Güney mahallesinde. Şahin istemeden de olsa, baklayı ağzından kaçırmış. Hani Kozlu’yu kendinden öncekiler gibi satmadan yönetecekti? Şimdi ne oldu da satılacak arsa kaldıysa bizde satarız diyor? Madem satmayı düşünüyor alıcıları da açıklasın. Kesin gece gündüz birlikte gezdiği seçilmesi için para harcayan müteahhitler satın alır. ’ dediler.

Bir süre önce gazetemizde de yayınlanan, BEÜ Tıp fakültesi yakınlarında bazı yeşil alan vasfındaki arsaları belediyenin imara açarak başta AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve Ertan Şahin’e yakın müteahhitlere satacağı yönündeki iddialar kamuoyunda hala geçerliliğini koruyor. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.