Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞEHİT MADENCİLER DUALARLA ANILDI

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.03.2024 - 22:00, Güncelleme: 06.03.2024 - 22:11 2908+ kez okundu.
 

ŞEHİT MADENCİLER DUALARLA ANILDI

TTK Kozlu Müessesesi'nde 3 Mart 1992 yılında yaşanan grizu faciasında hayatlarını kaybeden 263 madenci düzenlenen törenle anıldı.
TTK Kozlu Müessesesi'nde 3 Mart 1992 yılında yaşanan grizu faciasında hayatlarını kaybeden 263 madenci düzenlenen törenle anıldı. TTK Kozlu Müsesesesi'nde 3 Mart 1992 tarihinde meydana gelen grizu patlaması sonucu hayatını kaybeden 263 madenci düzenlenen Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı. Gerçekleştirilen anma törenine AK Parti ZZonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve davetliler katıldı. Kozlu Karaca Düğün Salonunda gerçekleştirilen anma etkinliğinde davetlilere açık büfe kahvaltı ikramında bulunuldu. Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli şunları söyledi; ‘Gençler, 32 yıl önce Kozlu’da meydana gelen grizu faciasında 263 madenci kardeşimizi şehit verdiğimiz bu anlamlı günde anma programına iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. O gün bir çok ana evladını, bir çok evlat babasını kaybetti. Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın. Hatıralarını bizden sonraki siz gençlerinde yaşatmasını istiyor ve diliyoruz. Çünkü madencilerimize minnet borcumuz var. Gaziantep’te, Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketinde bölgeye ilk koşanlar yine madencilerdi. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır.’ Dedi.(BKH)
TTK Kozlu Müessesesi'nde 3 Mart 1992 yılında yaşanan grizu faciasında hayatlarını kaybeden 263 madenci düzenlenen törenle anıldı.

TTK Kozlu Müessesesi'nde 3 Mart 1992 yılında yaşanan grizu faciasında hayatlarını kaybeden 263 madenci düzenlenen törenle anıldı.

TTK Kozlu Müsesesesi'nde 3 Mart 1992 tarihinde meydana gelen grizu patlaması sonucu hayatını kaybeden 263 madenci düzenlenen Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı. Gerçekleştirilen anma törenine AK Parti ZZonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve davetliler katıldı.

Kozlu Karaca Düğün Salonunda gerçekleştirilen anma etkinliğinde davetlilere açık büfe kahvaltı ikramında bulunuldu.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli şunları söyledi;

‘Gençler, 32 yıl önce Kozlu’da meydana gelen grizu faciasında 263 madenci kardeşimizi şehit verdiğimiz bu anlamlı günde anma programına iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. O gün bir çok ana evladını, bir çok evlat babasını kaybetti. Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın. Hatıralarını bizden sonraki siz gençlerinde yaşatmasını istiyor ve diliyoruz. Çünkü madencilerimize minnet borcumuz var. Gaziantep’te, Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketinde bölgeye ilk koşanlar yine madencilerdi. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır.’ Dedi.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.