Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK EĞİTİM-SEN’İN ADAYI KARAMANOĞLU

Eğitim 14.03.2021 - 13:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7774+ kez okundu.
 

TÜRK EĞİTİM-SEN’İN ADAYI KARAMANOĞLU

3 Nisan 2020 tarihinde yapılacak İlksan İlçe Temsilciliği seçimi öncesinde mevcut Başkan Şevket Gören tekrar aday olmayacağını açıkladı. Türk Eğitim-Sen üyeleri yaptıkları istişarelerin ardından İlçe Temsilciliği seçiminde adaylığını açıklayan Hasan Karamanoğlu’nu destekleyeceklerini deklere ettiler. Karamanoğlu adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada; Üyeler arasında ayrım yapmadan herkese eşit ve adil olacağına söz vererek aday olduğunu dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü; İlksan 1943 yılında 4357 sayılı kanunla kurulmuş, ilkokul öğretmenleri sağlıkve sosyal yardım sandığıdır. İlksan’ın mazisine baktığımızda iyi yönetildiği yıllarda güzel hizmetleri olmuştur.İyi idare edilmediği dönemlerde ise Kayyum eline düşmüş ve üyelerini üzmüştür. 1996 yılında seçilmiş delegelerin İlksan’ı kayyumdan devralarak yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur. 1996 yılında emekli olan bir üyenin bir maaş tutarındaki emekli ikramiyesini 6 ayda ancak verebilen kurum,bugün 10 maaş tutarındaki emekli ikramiyesini 3 günde verebilir hale gelmiştir. Bugün 2 milyar TL nakit parasıyla göz kamaştırmakta ve yıldızı parlamaktadır. İlksan’ın ayrıca bir gayrimenkul zengini haline geldiğini unutmamak gerekir. İkraz hizmetleri rağbet görmekte, piyasa şartları çerçevesinde üyelerin taleplerini karşılamaktadır.Bu hizmetlerin yanı sıra evlilik, doğum,ölüm durumlarında üyelerine karşılıksız yardımda bulunmaktadır. 17-18 Şubat tarihlerinde yapılan çalıştayda önümüzdeki günlerde kanser hastası olan üyelerine nakit para desteği uygulamasının kararı alınmıştır.  Bu durum liyakatli yöneticiler elinde İlksan’ın ayağa kalktığını göstermektedir.  Üyelerin haklarının geliştirilmesi ve daha verimli bir yapının oluşması için gayret göstereceğim. Bilgi birikim ve enerjimi İlksan’ın daha da büyümesi, üyelerine sağladığı imkanların genişletilmesi, liyakatli kadroların yönetime gelmeye devam etmesi için sorumluluk üstlenerekİlksan İlçe Temsilciliğine aday oldum.Kozlu İlçesi ilksan üyelerinin 3 Nisan Cumartesi günü yapılacak seçime katılarak beni desteklemelerini bekliyor, seam ve saygılarımı sunuyorum.(BKH)
3 Nisan 2020 tarihinde yapılacak İlksan İlçe Temsilciliği seçimi öncesinde mevcut Başkan Şevket Gören tekrar aday olmayacağını açıkladı.
Türk Eğitim-Sen üyeleri yaptıkları istişarelerin ardından İlçe Temsilciliği seçiminde adaylığını açıklayan Hasan Karamanoğlu’nu destekleyeceklerini deklere ettiler.
Karamanoğlu adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada;
Üyeler arasında ayrım yapmadan herkese eşit ve adil olacağına söz vererek aday olduğunu dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü;
İlksan 1943 yılında 4357 sayılı kanunla kurulmuş, ilkokul öğretmenleri sağlıkve sosyal yardım sandığıdır.
İlksan’ın mazisine baktığımızda iyi yönetildiği yıllarda güzel hizmetleri olmuştur.İyi idare edilmediği dönemlerde ise Kayyum eline düşmüş ve üyelerini üzmüştür.
1996 yılında seçilmiş delegelerin İlksan’ı kayyumdan devralarak yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur.
1996 yılında emekli olan bir üyenin bir maaş tutarındaki emekli ikramiyesini 6 ayda ancak verebilen kurum,bugün 10 maaş tutarındaki emekli ikramiyesini 3 günde verebilir hale gelmiştir.
Bugün 2 milyar TL nakit parasıyla göz kamaştırmakta ve yıldızı parlamaktadır. İlksan’ın ayrıca bir gayrimenkul zengini haline geldiğini unutmamak gerekir.
İkraz hizmetleri rağbet görmekte, piyasa şartları çerçevesinde üyelerin taleplerini karşılamaktadır.Bu hizmetlerin yanı sıra evlilik, doğum,ölüm durumlarında üyelerine karşılıksız yardımda bulunmaktadır.
17-18 Şubat tarihlerinde yapılan çalıştayda önümüzdeki günlerde kanser hastası olan üyelerine nakit para desteği uygulamasının kararı alınmıştır. 
Bu durum liyakatli yöneticiler elinde İlksan’ın ayağa kalktığını göstermektedir. 
Üyelerin haklarının geliştirilmesi ve daha verimli bir yapının oluşması için gayret göstereceğim.
Bilgi birikim ve enerjimi İlksan’ın daha da büyümesi, üyelerine sağladığı imkanların genişletilmesi, liyakatli kadroların yönetime gelmeye devam etmesi için sorumluluk üstlenerekİlksan İlçe Temsilciliğine aday oldum.Kozlu İlçesi ilksan üyelerinin 3 Nisan Cumartesi günü yapılacak seçime katılarak beni desteklemelerini bekliyor, seam ve saygılarımı sunuyorum.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.