Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK’TA RAKAMLAR KORKUTUYOR

Gökçebey 07.04.2020 - 22:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7886+ kez okundu.
 

ZONGULDAK’TA RAKAMLAR KORKUTUYOR

Ancak vatandaşlar hala yeterli duyarlı değil!
Ancak vatandaşlar hala yeterli duyarlı değil! Tüm kısıtlama ve yasaklamalara rağmen vatandaşlar ‘Evde Kalın’ uyarılarına yeterince uymayarak virüsün hızla yayılmasına devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu Toplantısının ardından güncel rakamları açıkladı. Bakan Koca, “Türkiye genelindeki dağılımda İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak bu noktalarda yoğunluk fazla” dedi. Zonguldak genelinde Korona virüsten kaynaklı bir önceki gün 16 kişi olan can kaybı sayısı bir günde 5 kişi artarak bugün itibarı ile 21 kişiye yükseldi. Vaka sayısının ise hızla artarak 320 olduğu bilgisine ulaşıldı. Önceki gün toplanarak ilçeler arası geçiş yasağı dahil bir çok ek önlem açıklayan İl Pandemi kurulunun aldığı önlemelere vatandaşların hassasiyet göstermesi durumunda virüsün yayılma hızının yavaşlayacağı ümit ediliyor.
Ancak vatandaşlar hala yeterli duyarlı değil!

Ancak vatandaşlar hala yeterli duyarlı değil!

Tüm kısıtlama ve yasaklamalara rağmen vatandaşlar ‘Evde Kalın’ uyarılarına yeterince uymayarak virüsün hızla yayılmasına devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu Toplantısının ardından güncel rakamları açıkladı.

Bakan Koca, “Türkiye genelindeki dağılımda İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak bu noktalarda yoğunluk fazla” dedi.

Zonguldak genelinde Korona virüsten kaynaklı bir önceki gün 16 kişi olan can kaybı sayısı bir günde 5 kişi artarak bugün itibarı ile 21 kişiye yükseldi. Vaka sayısının ise hızla artarak 320 olduğu bilgisine ulaşıldı.

Önceki gün toplanarak ilçeler arası geçiş yasağı dahil bir çok ek önlem açıklayan İl Pandemi kurulunun aldığı önlemelere vatandaşların hassasiyet göstermesi durumunda virüsün yayılma hızının yavaşlayacağı ümit ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.