Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK SANAT TİYATROSU İLGİ ODAĞI OLDU

Kültür 14.03.2019 - 22:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7803+ kez okundu.
 

ZONGULDAK SANAT TİYATROSU İLGİ ODAĞI OLDU

Kayabalı: "Tiyatro yapan bu kardeşlerimize sınırsız destek vermeye devam edeceğiz'
Zonguldak Sanat  Tiyatrosu, 25. Uluslararası Bartın Tiyatro festivalinde. 9 Mart 2019 günü 25. Uluslararası Bartın Tiyatro festivali açılışında Karadeniz Temsilcisi olarak bir konuşma yapan Erhal Koltuk " Türkiye Tiyatrolar Birliğinin Türk tiyatrosuna verdiği katkıyı anlatarak festivale katkı veren başta Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Tutib Başkanı Zafer Gecegorure, Tiyatro hocalarına Teşekkür etti. Zonguldak Sanat Tiyatrosu, festival kapsamında Kaan Erkam’ın yazdığı ve Erhal Koltuğun yönettiği ‘Ah Süreyya’ adlı oyunu sahneledi. Salonun tamamen dolu oluşu dikkat çekiciydi. Konu ile ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz, Zonguldak SANAT Tiyatro dernek Başkanı Fuat Kayabalı: "Tiyatro yapan bu kardeşlerimize sınırsız destek vermeye devam edeceğiz. İzleyiciyi tatmin eden oyunları alkışlar aldıkça kendilerine her türlü olanakları sağlayacağız." dedi.(BKH)
Kayabalı: "Tiyatro yapan bu kardeşlerimize sınırsız destek vermeye devam edeceğiz'

Zonguldak Sanat  Tiyatrosu, 25. Uluslararası Bartın Tiyatro festivalinde. 9 Mart 2019 günü 25. Uluslararası Bartın Tiyatro festivali açılışında Karadeniz Temsilcisi olarak bir konuşma yapan Erhal Koltuk " Türkiye Tiyatrolar Birliğinin Türk tiyatrosuna verdiği katkıyı anlatarak festivale katkı veren başta Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Tutib Başkanı Zafer Gecegorure, Tiyatro hocalarına Teşekkür etti. Zonguldak Sanat Tiyatrosu, festival kapsamında Kaan Erkam’ın yazdığı ve Erhal Koltuğun yönettiği ‘Ah Süreyya’ adlı oyunu sahneledi. Salonun tamamen dolu oluşu dikkat çekiciydi.

Konu ile ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz, Zonguldak SANAT Tiyatro dernek Başkanı Fuat Kayabalı: "Tiyatro yapan bu kardeşlerimize sınırsız destek vermeye devam edeceğiz. İzleyiciyi tatmin eden oyunları alkışlar aldıkça kendilerine her türlü olanakları sağlayacağız." dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.