Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEMİR’DEN MADEN İŞÇİSİNE YIPRANMA PAYI MÜJDESİ

Zonguldak 15.06.2023 - 23:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 23:16 6276+ kez okundu.
 

DEMİR’DEN MADEN İŞÇİSİNE YIPRANMA PAYI MÜJDESİ

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, maden işçisine 4/2 yıpranma payı müjdesi verdi.
GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, maden işçisine 4/2 yıpranma payı müjdesi verdi. Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışan maden işçilerinin yıpranma payı oranlarıyla ilgili 4/2 yıpranma payı ile ilgili açılan davada mutlu sona ulaşıldı. GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir yaptığı açıklamada: “Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışan maden işçisi arkadaşlarımızın yıpranma payı oranlarıyla ilgili 4/2 yıpranma payı ile ilgili açılan davada mutlu sona ulaştık. GMİS Genel Merkezimizin, Başkanlar Kurulunun ve sendikamızın avukatlarının yakından takip ettiği yıpranma payı davası bu gün sonuçlandı. Dava sonucunda 4/2 yıpranma payı hakkı 2008 öncesi yeraltı çalışanlarını kapsayan 4/2 yıpranma payı davasını kazanmış bulunmaktayız. Maden işçisi arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Davanın temyiz yolu açık olmakla birlikte detaylı bilgiler 1 ay içerisinde netlik kazanacaktır. Bu hak mücadelesinde emeği geçen GMİS Yönetim Kurulu’na, GMİS Avukatı Gökhan Köse ve sendikamıza teşekkür ederiz.”
GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, maden işçisine 4/2 yıpranma payı müjdesi verdi.

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, maden işçisine 4/2 yıpranma payı müjdesi verdi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışan maden işçilerinin yıpranma payı oranlarıyla ilgili 4/2 yıpranma payı ile ilgili açılan davada mutlu sona ulaşıldı. GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir yaptığı açıklamada: “Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışan maden işçisi arkadaşlarımızın yıpranma payı oranlarıyla ilgili 4/2 yıpranma payı ile ilgili açılan davada mutlu sona ulaştık.

GMİS Genel Merkezimizin, Başkanlar Kurulunun ve sendikamızın avukatlarının yakından takip ettiği yıpranma payı davası bu gün sonuçlandı. Dava sonucunda 4/2 yıpranma payı hakkı 2008 öncesi yeraltı çalışanlarını kapsayan 4/2 yıpranma payı davasını kazanmış bulunmaktayız. Maden işçisi arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Davanın temyiz yolu açık olmakla birlikte detaylı bilgiler 1 ay içerisinde netlik kazanacaktır.

Bu hak mücadelesinde emeği geçen GMİS Yönetim Kurulu’na, GMİS Avukatı Gökhan Köse ve sendikamıza teşekkür ederiz.”

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.