Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞSAVCI TOPUZ'DAN, REKTÖR ÖZER’E VEDA ZİYARETİ

Gündem 10.06.2016 - 02:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8031+ kez okundu.
 

BAŞSAVCI TOPUZ'DAN, REKTÖR ÖZER’E VEDA ZİYARETİ

2014 yılında başlamış olduğu Zonguldak Başsavcılığından Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Zonguldak Başsavcısı Necip Topuz, 9 Haziran Perşembe günü Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e veda ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Zonguldak'ta unutulmaz hatıralarının olduğunu belirten Başsavcı Topuz, Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Zonguldak’a dinamizm getirdiğini, BEÜ’nünher anlamda Zonguldak ve çevresine katkı sağladığını söyledi. Konuşmasında fırsat buldukça BEÜ’de gerçekleştirilen kültürel ve sanatsal faaliyetlerine katıldığını söyleyen Topuz, “Bülent Ecevit Üniversitesi’ndeki etkinlik ve gelişmeleri yakından izledim. Sayın Rektörümüzün şahsında ÜniversiteninZonguldak ve bölgenin gelişmesindeki katkılarından dolayıBülent Ecevit Üniversitesinin akademik ve idari tüm personeline teşekkür ederim.” diyerek Rektör Özer’e bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Özer, Üniversitedeki gelişmelerin takdir görmesinin kendisi ve tüm çalışanları açısından mutluluk verici olduğunu ifade ettiği konuşmasında “Başsavcımız sayın Necip Topuz beyefendi Üniversitemize her türlü katkıyı sunmuştur. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Rektör Özer, Başsavcı Topuz’a plaket ve Devrek bastonu hediye etti.

2014 yılında başlamış olduğu Zonguldak Başsavcılığından Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Zonguldak Başsavcısı Necip Topuz, 9 Haziran Perşembe günü Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Zonguldak'ta unutulmaz hatıralarının olduğunu belirten Başsavcı Topuz, Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Zonguldak’a dinamizm getirdiğini, BEÜ’nünher anlamda Zonguldak ve çevresine katkı sağladığını söyledi. Konuşmasında fırsat buldukça BEÜ’de gerçekleştirilen kültürel ve sanatsal faaliyetlerine katıldığını söyleyen Topuz, “Bülent Ecevit Üniversitesi’ndeki etkinlik ve gelişmeleri yakından izledim. Sayın Rektörümüzün şahsında ÜniversiteninZonguldak ve bölgenin gelişmesindeki katkılarından dolayıBülent Ecevit Üniversitesinin akademik ve idari tüm personeline teşekkür ederim.” diyerek Rektör Özer’e bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Özer, Üniversitedeki gelişmelerin takdir görmesinin kendisi ve tüm çalışanları açısından mutluluk verici olduğunu ifade ettiği konuşmasında “Başsavcımız sayın Necip Topuz beyefendi Üniversitemize her türlü katkıyı sunmuştur. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Rektör Özer, Başsavcı Topuz’a plaket ve Devrek bastonu hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.