Sitenin sağında bir giydirme reklam

Demirtaş'tan Rektör Özer'e ziyaret

Eğitim 19.03.2016 - 01:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8413+ kez okundu.
 

Demirtaş'tan Rektör Özer'e ziyaret

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i Ziyaret Etti Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret 16 Mart Çarşamba günü rektörlük makamında gerçekleşti. Demirtaş, Bülent Ecevit Üniversitenin tüm çalışmalarını yakından izlediklerini ve elde edilen her başarı ve gelişmeden büyük gurur duyduklarını belirtti. Demirtaş, Bülent Ecevit Üniversitesinin tüm öğrencileri ile akademik ve idari personeline başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyaretleri için Ünal Demirtaş’a teşekkür etti. Bülent Ecevit Üniversitesinin “Birlikte Başarıyoruz!” sloganını vurgulayan Özer, şehir ve üniversitenin iç içe olması gerektiğini vurguladı. Rektör Özer ziyaret anısına milletvekiliDemirtaş’a plaket ve Devrek Bastonu hediye etti. 

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i Ziyaret Etti

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret 16 Mart Çarşamba günü rektörlük makamında gerçekleşti.

Demirtaş, Bülent Ecevit Üniversitenin tüm çalışmalarını yakından izlediklerini ve elde edilen her başarı ve gelişmeden büyük gurur duyduklarını belirtti. Demirtaş, Bülent Ecevit Üniversitesinin tüm öğrencileri ile akademik ve idari personeline başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyaretleri için Ünal Demirtaş’a teşekkür etti. Bülent Ecevit Üniversitesinin “Birlikte Başarıyoruz!” sloganını vurgulayan Özer, şehir ve üniversitenin iç içe olması gerektiğini vurguladı.

Rektör Özer ziyaret anısına milletvekiliDemirtaş’a plaket ve Devrek Bastonu hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.