GENÇ MUHTAR YİNE KOLLARI SIVADI

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.08.2025 - 08:39, Güncelleme: 21.08.2025 - 08:39 684 kez okundu.
 

GENÇ MUHTAR YİNE KOLLARI SIVADI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi, Güney Mahallesi’nin genç muhtarı Levent Karadağ iyilik peşinde koşmaya devam ediyor.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi, Güney Mahallesi’nin genç muhtarı Levent Karadağ iyilik peşinde koşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl okulların açılmasından önce muhtarlığı bünyesinde organize ettiği okul kıyafeti, ayakkabı ve kırtasiye yardımı organizasyonu ile kendinden söz ettiren genç muhtar bu yıl da daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için canla başla mücadele ediyor. ‘Sosyal medya hesabından yardımseverlere çağrıda bulunan genç muhtar, yardım çağrısında şu ifadelere yer verdi; Çok Değerli Mahalle Sakinlerim, Değerli Hayırseverlerimiz Geçtiğimiz Dönem Benim ilkini yaptığım Okul Kıyafeti Yardım Kampanyasına Sizlerin Büyük Desteği ile Bir Çok Öğrencimize Yardım Yapıp Ailelerimizin Yükünü Biraz olsa Hafifletmiştik. Bu Senede yine Durumu El Vermeyen Ailelerimize Sizlerin Desteği İle Birçok Öğrencimizin okul Kıyafeti, Ayakkabı Ve Kırtasiyesini Karşılamak için Desteğinizi Bekliyorum.’ (Tansel Kardeş)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi, Güney Mahallesi’nin genç muhtarı Levent Karadağ iyilik peşinde koşmaya devam ediyor.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi, Güney Mahallesi’nin genç muhtarı Levent Karadağ iyilik peşinde koşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl okulların açılmasından önce muhtarlığı bünyesinde organize ettiği okul kıyafeti, ayakkabı ve kırtasiye yardımı organizasyonu ile kendinden söz ettiren genç muhtar bu yıl da daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için canla başla mücadele ediyor.

‘Sosyal medya hesabından yardımseverlere çağrıda bulunan genç muhtar, yardım çağrısında şu ifadelere yer verdi;

Çok Değerli Mahalle Sakinlerim, Değerli Hayırseverlerimiz Geçtiğimiz Dönem Benim ilkini yaptığım Okul Kıyafeti Yardım Kampanyasına Sizlerin Büyük Desteği ile Bir Çok Öğrencimize Yardım Yapıp Ailelerimizin Yükünü Biraz olsa Hafifletmiştik. Bu Senede yine Durumu El Vermeyen Ailelerimize Sizlerin Desteği İle Birçok Öğrencimizin okul Kıyafeti, Ayakkabı Ve Kırtasiyesini Karşılamak için Desteğinizi Bekliyorum.’ (Tansel Kardeş)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.