Sitenin sağında bir giydirme reklam

KABE’DE BİLE SİYASİ ŞOV YAPTI

Gündem 04.10.2023 - 09:09, Güncelleme: 04.10.2023 - 09:09 7072+ kez okundu.
 

KABE’DE BİLE SİYASİ ŞOV YAPTI

Pes artık! bu kadar da olmaz. Bu hoca şaşırmış mı? Ne yapmaya, kime yaranmaya çalışıyor?
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Müftülüğü’nde görevli Kozlu Pazaryeri Ravza Camii İmam Hatibi Muhammet Kurttekin’in Umre ziyareti için gittiği ve Kabe’de tavaf halindeyken cep telefonu ile kayıta aldığı videoyu, Kdz.Ereğli’nin eski belediye başkanlarından Murat Sesli’ye yeniden belediye başkanı (şehri emin) olması için dua ederek sosyal medya hesabından paylaşımda bulunması kamuoyunda tepki ile karşılandı. Daha öncede memuriyet görevini unuturcasına sosyal medya hesabından birçok siyasi paylaşım yaparak, taraf olurcasına kamuoyunun bazı kesimleri siyasi tartışmalara giren Kurttekin’in Kabe’de tavaf sırasında da aynı davranışı sergilemesi kamuoyunda ‘pes artık bu kadar da olmaz. Bu hoca şaşırmış mı? Ne yapmaya, kime yaranmaya çalışıyor?’ yorumlarına sebep oldu. Diğer yandan Muhammet Kurttekin’in daha önce birçok mesleki açıdan yakışıksız tutum ve davranışına hoşgörü ve tolerans gösteren Kozlu ve Zonguldak Müftülüğü’nün Kabe’de siyasi şov yapan Kurttekin’in son vukuatı ile ilgili nasıl bir tutum takınacağı kamuoyunca merak ediliyor. Kurttekin’in Kamuoyunda tepkilere yol açan Kabe’de cep telefonu ile kayıta aldığı, Murat Sesli’nin yeniden Belediye Başkanı olması için özel dua ile siyasi şov yaptığı kamuoyunda tepki çeken video paylaşımındaki ifadeleri şu şekilde;  “Sevgili Murat Sesli Başkanım ve muhterem hanımefendi Ayfer hanım ve tüm ailesi, Allah’ın evinden, dünyanın merkezinden Kabe-i Muazzam’dan hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.  Rabbim sağlık sıhhat içerisinde hayırlı uzun ömürler versin. Mutlu bir ailelik hayatı sürmeyi nasip etsin.  Ölmeden evvel rabbim imanını kurtaran kullardan eylesin. Murat başkanım rabbim sizi Karadeniz Ereğli’mizin şehri eminin nasip eylesin. Önünde ki bütün müşkülleri kaldırsın. Karadeniz Ereğli’deki şehr-i emin olarak rabbim o görevi sizlere yapmayı nasip ve müyesser kılsın. Allah’a emanet olunuz.”(BKH)
Pes artık! bu kadar da olmaz. Bu hoca şaşırmış mı? Ne yapmaya, kime yaranmaya çalışıyor?

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Müftülüğü’nde görevli Kozlu Pazaryeri Ravza Camii İmam Hatibi Muhammet Kurttekin’in Umre ziyareti için gittiği ve Kabe’de tavaf halindeyken cep telefonu ile kayıta aldığı videoyu, Kdz.Ereğli’nin eski belediye başkanlarından Murat Sesli’ye yeniden belediye başkanı (şehri emin) olması için dua ederek sosyal medya hesabından paylaşımda bulunması kamuoyunda tepki ile karşılandı.

Daha öncede memuriyet görevini unuturcasına sosyal medya hesabından birçok siyasi paylaşım yaparak, taraf olurcasına kamuoyunun bazı kesimleri siyasi tartışmalara giren Kurttekin’in Kabe’de tavaf sırasında da aynı davranışı sergilemesi kamuoyunda ‘pes artık bu kadar da olmaz. Bu hoca şaşırmış mı? Ne yapmaya, kime yaranmaya çalışıyor?’ yorumlarına sebep oldu.

Diğer yandan Muhammet Kurttekin’in daha önce birçok mesleki açıdan yakışıksız tutum ve davranışına hoşgörü ve tolerans gösteren Kozlu ve Zonguldak Müftülüğü’nün Kabe’de siyasi şov yapan Kurttekin’in son vukuatı ile ilgili nasıl bir tutum takınacağı kamuoyunca merak ediliyor.

Kurttekin’in Kamuoyunda tepkilere yol açan Kabe’de cep telefonu ile kayıta aldığı, Murat Sesli’nin yeniden Belediye Başkanı olması için özel dua ile siyasi şov yaptığı kamuoyunda tepki çeken video paylaşımındaki ifadeleri şu şekilde;

 “Sevgili Murat Sesli Başkanım ve muhterem hanımefendi Ayfer hanım ve tüm ailesi, Allah’ın evinden, dünyanın merkezinden Kabe-i Muazzam’dan hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.  Rabbim sağlık sıhhat içerisinde hayırlı uzun ömürler versin. Mutlu bir ailelik hayatı sürmeyi nasip etsin.  Ölmeden evvel rabbim imanını kurtaran kullardan eylesin. Murat başkanım rabbim sizi Karadeniz Ereğli’mizin şehri eminin nasip eylesin. Önünde ki bütün müşkülleri kaldırsın. Karadeniz Ereğli’deki şehr-i emin olarak rabbim o görevi sizlere yapmayı nasip ve müyesser kılsın. Allah’a emanet olunuz.”(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.