Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA 23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.04.2024 - 23:17, Güncelleme: 24.04.2024 - 23:17 1185 kez okundu.
 

KOZLU’DA 23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 104’üncü Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde çeşitli etkinlikler çerçevesinde coşku ile kutlandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 104’üncü Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde çeşitli etkinlikler çerçevesinde coşku ile kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, ilk olarak  Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahattin Girgin ve Sevgil Çolakbay, Kozlu Ortaokulu  Müdürü İbrahim Uğur Metin, Öğretmen Elif Ayhan Kılıç ile 5. Sınıf Öğrencisi Deniz Çağlar,  Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin ECE’ yi makamında ziyaret etti. Ziyarette temsili devir teslim töreni gerçekleştirildi. Kaymakam ECE,  minik Kaymakam Deniz Çağlar ile sohbet ederek, istek ve temennilerini dinledi, sorularını cevapladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Kaymakamımız öğrencimize hediyeler verdi. Ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları, saat: 10.30’ da Kozlu Belediyesi Önündeki Kent Meydanı Atatürk Anıtında yapılan Çelenk Sunma Töreni ile devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Saygı Duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Çelenk Sunma Töreninin ardından Kozlu Adnan Taneri Stadında saat: 11.00’ de yapılan Kutlama Programında İlçe Milli Eğitim Müdürünün günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra okunan şiirler ve halk oyunları gösterileri ve diğer gösterilerin akabindeki ödül töreninde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile  İlçe genelinde okullar arası düzenlenen  çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. Ödül töreninden sonra program sona erdi. “Tüm çocukların, halkımızın ve programa katılanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan” Kaymakam Hüseyin Ece, “Kutlama programında emeği geçenlere ve programa katılanlara” teşekkürlerini iletti. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 104’üncü Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde çeşitli etkinlikler çerçevesinde coşku ile kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 104’üncü Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde çeşitli etkinlikler çerçevesinde coşku ile kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, ilk olarak  Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahattin Girgin ve Sevgil Çolakbay, Kozlu Ortaokulu  Müdürü İbrahim Uğur Metin, Öğretmen Elif Ayhan Kılıç ile 5. Sınıf Öğrencisi Deniz Çağlar,  Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin ECE’ yi makamında ziyaret etti. Ziyarette temsili devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Kaymakam ECE,  minik Kaymakam Deniz Çağlar ile sohbet ederek, istek ve temennilerini dinledi, sorularını cevapladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Kaymakamımız öğrencimize hediyeler verdi.

Ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları, saat: 10.30’ da Kozlu Belediyesi Önündeki Kent Meydanı Atatürk Anıtında yapılan Çelenk Sunma Töreni ile devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Saygı Duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Çelenk Sunma Töreninin ardından Kozlu Adnan Taneri Stadında saat: 11.00’ de yapılan Kutlama Programında İlçe Milli Eğitim Müdürünün günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra okunan şiirler ve halk oyunları gösterileri ve diğer gösterilerin akabindeki ödül töreninde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile  İlçe genelinde okullar arası düzenlenen  çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. Ödül töreninden sonra program sona erdi.

“Tüm çocukların, halkımızın ve programa katılanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan” Kaymakam Hüseyin Ece, “Kutlama programında emeği geçenlere ve programa katılanlara” teşekkürlerini iletti. 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.