Sitenin sağında bir giydirme reklam

KUMARBAZ SEÇMENİN BEKLENTİSİ...

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.03.2024 - 08:06, Güncelleme: 21.03.2024 - 08:06 5489+ kez okundu.
 

KUMARBAZ SEÇMENİN BEKLENTİSİ...

Belediye Başkanlığı seçimlerine günler kala toplumun bazı kesimleri Belediye Başkan adaylarının seçim bölgeleri ile ilgili açıkladığı projelerin kendilerine hitap etmediğini dile getiriyor. Olmadık taleplerde bulunuyorlar.
Kumarbaz Seçmenin Beklentisi…. Belediye Başkanlığı seçimlerine günler kala toplumun bazı kesimleri Belediye Başkan adaylarının seçim bölgeleri ile ilgili açıkladığı projelerin kendilerine hitap etmediğini dile getiriyor. Olmadık taleplerde bulunuyorlar. Mesela Kozlu’daki kumar düşkünü oy kullanacak seçmenler belediye başkan adayından şöyle huzurlu, denize karşı, altında taksi durağı olan, bankamatiklere yürüme mesafesinde hukuken sorunlu olmayacak kumar oynama mekânları istiyorlar. Yuh artık, olur mu öyle şey diyeceksiniz. Olmaz tabi ama seçmen ben kendime yakın hissettiğim adama oy veririm. Ereğli’de böyle mekânlar, böyle mekânlardan faydalanan insanlar var. Kozlu’da neden olmasın? Diyorlar. Olmaz kardeşim olmaz. Kumar kötü bir alışkanlıktır. İnsanı ele güne rezil eder. İnsanı hangi makamda olursa olsun borçlu olduğu kişiye gebe bırakır! Anaya, babaya evi barkı sattırır. Yuvaları dağıtır! Böyle bir istek mi olur? Olsa da kimse buna ‘Evet’ demez! Takıntılı seçmen takmış kafayı… Neden olmaz kardeşim, seçtik mi kafamıza göre bir başkan, neden olmasın? Diyor… Pes artık. Siyaset zor zanaat. Allah bu Belediye Başkan adaylarının yardımcısı olsun…
Belediye Başkanlığı seçimlerine günler kala toplumun bazı kesimleri Belediye Başkan adaylarının seçim bölgeleri ile ilgili açıkladığı projelerin kendilerine hitap etmediğini dile getiriyor. Olmadık taleplerde bulunuyorlar.

Kumarbaz Seçmenin Beklentisi….

Belediye Başkanlığı seçimlerine günler kala toplumun bazı kesimleri Belediye Başkan adaylarının seçim bölgeleri ile ilgili açıkladığı projelerin kendilerine hitap etmediğini dile getiriyor.

Olmadık taleplerde bulunuyorlar.

Mesela Kozlu’daki kumar düşkünü oy kullanacak seçmenler belediye başkan adayından şöyle huzurlu, denize karşı, altında taksi durağı olan, bankamatiklere yürüme mesafesinde hukuken sorunlu olmayacak kumar oynama mekânları istiyorlar.

Yuh artık, olur mu öyle şey diyeceksiniz.

Olmaz tabi ama seçmen ben kendime yakın hissettiğim adama oy veririm.

Ereğli’de böyle mekânlar, böyle mekânlardan faydalanan insanlar var. Kozlu’da neden olmasın? Diyorlar.

Olmaz kardeşim olmaz.

Kumar kötü bir alışkanlıktır.

İnsanı ele güne rezil eder.

İnsanı hangi makamda olursa olsun borçlu olduğu kişiye gebe bırakır!

Anaya, babaya evi barkı sattırır.

Yuvaları dağıtır!

Böyle bir istek mi olur?

Olsa da kimse buna ‘Evet’ demez!

Takıntılı seçmen takmış kafayı…

Neden olmaz kardeşim, seçtik mi kafamıza göre bir başkan, neden olmasın? Diyor…

Pes artık.

Siyaset zor zanaat.

Allah bu Belediye Başkan adaylarının yardımcısı olsun…

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.