Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ

Kozlu’nun kaderini belirleyeceği seçime 3 gün var! Bir başka deyişle köprüden önceki son yol ayrımında, son çıkıştayız! Üç gün sonra Kozlulu seçmen sandığa attığı oyla bu güzel ilçeyi beş yıl süre ile yönetecek başkan ve kadroları belirleyecek. Ya istikrar, hizmet diyecek, Ya da yokluk, kaos, belirsizlik diyecek. Ya yıllardır dik duruşu ile hiçbir güç odağına taviz vermeyen boyun bükmeyen, Kozlu’yu Kozlu yapan Ali Bektaş ile yola devam edelim diyecek, Ya da arkasında Ereğli’deki bir takım güç odaklarının, rant ve sermaye kesiminin olduğu iddia edilen, 15 senedir Kozlu’da yaşamayan Altuğ Dökmeci’ye karar verip Kozlu’nun geleceği adına bir kumar oynayacak. Ya Kozlu Kozlu’dan yönetilsin diyecek, Ya da Kozlu’nun Ereğli’den yönetilmesine razı gelecek! Şimdiye kadar böyle bir seçim yaşanmamıştı. Hiç değilse adaylar Kozlu’da yaşayan insanlardı. Çünkü Kozlu’yu hep Kozlu’da yaşayanlar yönetmeye talip olmuştu. Şimdi ise durum farklı! Ereğli’de Musa’nın yerinde yapılan pazarlıklar sonucu Kozlu’ya Aday olarak gönderilen Altuğ Dökmeci, pazarlık masasında oyunu kurup Kozlu’yu ele geçirmek isteyenlerin desteği ile Belediye Başkanı yapılmaya çalışılıyor! İşte bu yüzden Kozlulu seçmen bu seçimde çok bilinçli olmalı. Seçimi kazanma şansı olmayan ufak tefek partilerin adaylarına oy verip Kozlu’nun kaderini tehlikeye atmaktansa, Seçimin en güçlü adayı, favorisi olan Ali Bektaş’tan yana tercihini kullanmalı. Daha öncede ifade ettiğimiz gibi bu seçim iktidar ile hesaplaşma seçimi değildir! Bu seçim iktidara sarı kart gösterme, haddini bildirme seçimi hiç değildir. İktidar ile ilgili tercihini yurttaşlarımız oyları ile geçtiğimiz Mayıs ayında yaptı. Bu Belediye seçimi ona alternatif değildir. Yani Kozlu’da belediye değişse emeklinin maaşı mı artacak? Hayır! Tam tersine onlarca belediye çalışanı işten atılacak, Maaşlarını alamayacak! Parasız, işsiz kalan işçi esnafa borcunu harcını ödeyemeyecek! Evlerde huzur kalmayacak, Toplumun huzuru bozulacak. Ama Ereğli’den Kozlu’yu yönetenler, Musa’nın yerinde pazarlıklarını yapıp adaylarını belirleyenler, musluğun başına geçecek, keselerini dolduracak. İmar düzenlemeleri yapılacak, İşten atılan günahsızların yerine yandaş birkaç kişi ile kadrolar doldurulacak. Sonuçlarını hayal etmek bile istemiyorum. Allah fırsat vermesin. Bunun için Kozlulu çok akıllı davranmalı. Kozlu’da hizmet, istikrar ve huzur devam etsin istiyorsa, 31 Mart’ta tercihini Ali Bektaş’tan yana kullanmalı.
Ekleme Tarihi: 29 Mart 2024 - Cuma

KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ

Kozlu’nun kaderini belirleyeceği seçime 3 gün var!

Bir başka deyişle köprüden önceki son yol ayrımında, son çıkıştayız!

Üç gün sonra Kozlulu seçmen sandığa attığı oyla bu güzel ilçeyi beş yıl süre ile yönetecek başkan ve kadroları belirleyecek.

Ya istikrar, hizmet diyecek,

Ya da yokluk, kaos, belirsizlik diyecek.

Ya yıllardır dik duruşu ile hiçbir güç odağına taviz vermeyen boyun bükmeyen, Kozlu’yu Kozlu yapan Ali Bektaş ile yola devam edelim diyecek,

Ya da arkasında Ereğli’deki bir takım güç odaklarının, rant ve sermaye kesiminin olduğu iddia edilen, 15 senedir Kozlu’da yaşamayan Altuğ Dökmeci’ye karar verip Kozlu’nun geleceği adına bir kumar oynayacak.

Ya Kozlu Kozlu’dan yönetilsin diyecek,

Ya da Kozlu’nun Ereğli’den yönetilmesine razı gelecek!

Şimdiye kadar böyle bir seçim yaşanmamıştı.

Hiç değilse adaylar Kozlu’da yaşayan insanlardı.

Çünkü Kozlu’yu hep Kozlu’da yaşayanlar yönetmeye talip olmuştu.

Şimdi ise durum farklı!

Ereğli’de Musa’nın yerinde yapılan pazarlıklar sonucu Kozlu’ya Aday olarak gönderilen Altuğ Dökmeci, pazarlık masasında oyunu kurup Kozlu’yu ele geçirmek isteyenlerin desteği ile Belediye Başkanı yapılmaya çalışılıyor!

İşte bu yüzden Kozlulu seçmen bu seçimde çok bilinçli olmalı.

Seçimi kazanma şansı olmayan ufak tefek partilerin adaylarına oy verip Kozlu’nun kaderini tehlikeye atmaktansa,

Seçimin en güçlü adayı, favorisi olan Ali Bektaş’tan yana tercihini kullanmalı.

Daha öncede ifade ettiğimiz gibi bu seçim iktidar ile hesaplaşma seçimi değildir!

Bu seçim iktidara sarı kart gösterme, haddini bildirme seçimi hiç değildir.

İktidar ile ilgili tercihini yurttaşlarımız oyları ile geçtiğimiz Mayıs ayında yaptı.

Bu Belediye seçimi ona alternatif değildir.

Yani Kozlu’da belediye değişse emeklinin maaşı mı artacak?

Hayır!

Tam tersine onlarca belediye çalışanı işten atılacak,

Maaşlarını alamayacak!

Parasız, işsiz kalan işçi esnafa borcunu harcını ödeyemeyecek!

Evlerde huzur kalmayacak,

Toplumun huzuru bozulacak.

Ama Ereğli’den Kozlu’yu yönetenler, Musa’nın yerinde pazarlıklarını yapıp adaylarını belirleyenler, musluğun başına geçecek, keselerini dolduracak.

İmar düzenlemeleri yapılacak,

İşten atılan günahsızların yerine yandaş birkaç kişi ile kadrolar doldurulacak.

Sonuçlarını hayal etmek bile istemiyorum.

Allah fırsat vermesin.

Bunun için Kozlulu çok akıllı davranmalı.

Kozlu’da hizmet, istikrar ve huzur devam etsin istiyorsa,

31 Mart’ta tercihini Ali Bektaş’tan yana kullanmalı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.