ERDEMİR GENEL MÜDÜRÜ PEKER GÖREVDEN AYRILDI

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.08.2025 - 23:19, Güncelleme: 07.08.2025 - 23:19 113 kez okundu.
 

ERDEMİR GENEL MÜDÜRÜ PEKER GÖREVDEN AYRILDI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’in görevinden ayrıldığı öğrenildi.
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’in görevinden ayrıldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. Murat Yalçıntaş’ın atanması ardından, kuruma bağlı birçok kuruluş ve şirkette görev değişikliklerine gidildi. Bu arada, OYAK bünyesindeki Erdemir’de de Genel Müdürü Peker’in görevden ayrıldığı öğrenildi. Şirketle ilişiğini keserek bugün personelle vedalaşan Peker’in görevden alınması ve yerine yapılacak atamasının ise yarın Kamu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirilmesi bekleniyor. Diğer yandan, Niyazi Aşkın Peker’den boşalan Erdemir Genel Müdürlüğüne kimin görevlendirileceği netlik kazanmazken, şirket bünyesindeki mevcut Genel Müdür Yardımcılarından bir ismin de adı geçiyor. Peker’en Erdemir Genel Müdürlüğü döneminde şirkete yapılması planlanan 5 Milyar dolarlık yatarım hayata geçirilmişti.  
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’in görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’in görevinden ayrıldığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. Murat Yalçıntaş’ın atanması ardından, kuruma bağlı birçok kuruluş ve şirkette görev değişikliklerine gidildi.
Bu arada, OYAK bünyesindeki Erdemir’de de Genel Müdürü Peker’in görevden ayrıldığı öğrenildi.
Şirketle ilişiğini keserek bugün personelle vedalaşan Peker’in görevden alınması ve yerine yapılacak atamasının ise yarın Kamu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirilmesi bekleniyor.
Diğer yandan, Niyazi Aşkın Peker’den boşalan Erdemir Genel Müdürlüğüne kimin görevlendirileceği netlik kazanmazken, şirket bünyesindeki mevcut Genel Müdür Yardımcılarından bir ismin de adı geçiyor.
Peker’en Erdemir Genel Müdürlüğü döneminde şirkete yapılması planlanan 5 Milyar dolarlık yatarım hayata geçirilmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.