Sitenin sağında bir giydirme reklam

EREĞLİ DENİZ T.O AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Gündem 27.10.2022 - 21:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 5020+ kez okundu.
 

EREĞLİ DENİZ T.O AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Ereğli Deniz Ticaret Odası'nın yeni başkanı Oğuz Ünlüer ve yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ı makamında ziyaret etti.
Zonguldak’ta göreve başladığı günden beri teşkilat içinde ve toplumun her kesiminde sevilen ve sayılan bir bürokrat olan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın bu haftada ziyaretçileri vardı. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen son olağangenel kurul sonrası göreve gelen yeni yönetim ile birlikte İl Emniyet Müdürü Aktaş’ı ziyaret eden Ereğli Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer  ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Aktaş tarafından yakın ilgi gördüler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Aktaş Ereğli Deniz Ticaret Odasının yeni yönetimine başarı dileklerini sundu.(BKH)
Ereğli Deniz Ticaret Odası'nın yeni başkanı Oğuz Ünlüer ve yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Zonguldak’ta göreve başladığı günden beri teşkilat içinde ve toplumun her kesiminde sevilen ve sayılan bir bürokrat olan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın bu haftada ziyaretçileri vardı.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen son olağangenel kurul sonrası göreve gelen yeni yönetim ile birlikte İl Emniyet Müdürü Aktaş’ı ziyaret eden Ereğli Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer  ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Aktaş tarafından yakın ilgi gördüler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Aktaş Ereğli Deniz Ticaret Odasının yeni yönetimine başarı dileklerini sundu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.